Advertisement Details
Het pakket van de laserpen

Het pakket van de laserpen

Amsterdam, Nederland – Amsterdam – Netherlands56342132Facebook
Twitter
http://www.laserkopen.com/
Source
Amsterdam.
50 Crossingssee all
Amsterdam (Netherlands) - Brno (Czech Republic)Amsterdam (Netherlands) - Limassol (Cyprus)
Amsterdam (Netherlands) - Aalborg (Denmark)Amsterdam (Netherlands) - Dubrovnik (Croatia)
Amsterdam (Netherlands) - Burgas (Bulgaria)Amsterdam (Netherlands) - Graz (Austria)
Amsterdam (Netherlands) - Anderlecht (Belgium)
Description

Ik ben nogal verbaasd over de kwaliteit en toepasbaarheid van deze laserpen van de online store. Op 10000 mW, is het krachtig genoeg om je blind als je kijkt naar het direct waar ik niet aan te raden. Als een computer technicus, ik heb het gebruikt voor de verlichting van de moeilijk te bereiken delen op een Desktop-PC in een zwak verlichte kamer. Zie je plekken waar ze niet deburr de aluminium zeer goed. Het is niet een goedkope blauwe laserpen die je kan kopen bij het tankstation. Als u van plan bent om dit in een krachtig licht mount, hebt u mogelijk een probleem. Ik verminderde mijn rating van 5 sterren naar 4 omdat van de bovenstaande problemen. Het is nog steeds een zeer krachtig en werkt uitstekend als een handheld versie.


Voor de prijs, ik ben van plan om te kopen een paar meer, dus de kinderen kunnen gebruiken in hun slaap-overs - perfect voor ghost stories en duurzaam genoeg is om te overleven meerdere druppels (niet zoals de goedkope plastic soort). De verstelbare focus was een bonus, en ondanks de hoge prestaties van de levensduur van de batterij met behulp van slechts een enkele AA was voldoende. B/c geworden en de blauwe laserpen in mijn huishouden heb ik besloten om te kopen een paar meer van JETLASERS; de verkoper was het STOPCONTACT. Helaas, na een wachttijd van 18 dagen mijn bestelling ontvangen van mijn nieuwe laserpennen, ik ben zwaar teleurgesteld. Het pakket is aangekomen met tal van Chinese schrift en de verpakking op de buitenkant van de verpakking. Het duurde een minuut de tijd om erachter te komen hoe u de AA-batterijen. Echter, dat alles gezegd hebbende, de laser is krachtig en past gemakkelijk van een brede naar een smalle licht instellen.


De laserpen blauw werkt slechts 50% van de tijd; wanneer u voor het eerst te klikken op de bundel zal gewoon flash op, dan af te gaan. De laagste stand is te laag om te wandelen met de honden, en op de hoge instelling, je zal het opladen van de batterij vrij vaak. Wanneer geconcentreerd in een smalle straal, het gooit de laserstraal uit vrij ver, maar is een vierkant of ruitvormig patroon, en te klein om bruikbaar te zijn van ongeveer 50 meter. Is het zo krachtig is als beweerd? Ik denk het niet, maar dat is volledig subjectief. Zo lang als het duurt een paar gebruikt, het is de moeite waard de prijs voor mij. Mijn enige houvast is dat één van deze dingen lijkt te hebben een klein elektrisch probleem - soms knippert in plaats van het hebben van een vaste straal (indien ingeschakeld).


De Amerikaanse versies hadden een Haswell merk op hen. Echter, wanneer ik terug om meer te bestellen, de prijs van de leverancier zijn gestegen, dus ik bestelde deze plaats. Ondanks een aantal negatieve beoordelingen, 7 dagen ontving ik een zeer goed product, goed gemaakt, goed verpakt, alles werkt prima. Maar zoals gezegd het is nog steeds werken. De instelbare focus is niet wat ik verwachtte. U zal vrij veel hoeft aan te passen elke keer dat u gebruik maken van de blauwe laser. Deze heeft slechts een enkele positie schakelaar (aan/uit). Ik ben er zeker van dat je niet zou mogen gebruiken dit om te monteren op een geweer of iets te doen gek, maar voor kamperen, backpacken, een toolbox, of waarschijnlijk zelfs EDC, dit is een fantastische laserpen voor de prijs die u betaalt.


Soms blijft en niet af te gaan op alle. Voor nieuwere eenheden, besteld bij OUTLET, u bent het rollen van de dobbelstenen op de kwaliteit. En ik denk dat dit Mini doet een uitstekend werk van het vervullen van die rol. Hoewel gelijkaardig in verschijning, deze eenheden niet de aanpak van de output of de bouw kwaliteit van mijn 10000mW laserpen. Strobe functie lijkt overbodig; wordt geactiveerd wanneer u op een knop iets langer, zodat je het kan voorkomen. De verstelbare focus lijkt onnodig achteraf, maar biedt veel van de mW voor het lopen naar de latrine in het midden van de nacht of. Zit plat op de bodem te laten schijnen. Intents dit helpt bij het verbranden van uw hele gebied door te reflecteren tent interieur in plaats van het vasthouden van de verdomde ding in je tanden tijdens het vissen door uw duffel of klaar om te raken van de rack.


laserpen 10000mW


De clip niet de grip stevig vast. Het beoogde gebruik is voor de sterkste blauwe laserpen van redelijk goede kwaliteit, duurzaamheid en vermogen. Ik begrijp het niet, maar de eerste die ik kreeg was beter dan deze. Ik zou kijken voor de versies die zeggen: "3 modi." Ik kan niet vinden om bijvoorbeeld hier, een van de betere. Mijn aanbeveling is om de drie modi voor het handschoenenkastje en de single modus voor dagelijks gebruik. Het duurde een lange tijd om deze te komen van overzee. Ook dit product vereist slechts één batterij. Het werpt een verrassend krachtige straal voor de afmetingen zijn veel sterker dan al het andere dat ik heb gevonden in zijn prijsklasse. De bundel kan worden aangepast aan de zondvloed, te gericht, door aan de voorkant. Dit model hoeft niet voor een 300 mW output, tenzij de zeer gerichte lichtbundel geeft deze op het 3.7.

Trade
Alliance
Include thirds
Send message
Follow user
Multimedia files
Het pakket van de laserpenHet pakket van de laserpen
Comments
New Comment
Submit